(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Chlebové bulky
Potřebné ingredience
450 ml vody, 4 lžíce oleje, 100 g špaldové celozrnné mouky, 200 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 260 g tmavé žitné chlebové mouky , 4 plnější lžíce hladké mouky, 1 lžíce sušené bramborové kaše, 2 lžíce lněného semínka, 2 lžíce sezamu, 1 lžíce slunečnice, 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 1/2 kostky čerstvého droždí, 1 vajíčko na potření
Postup přípravy
Do pekárny postupně dáme nejdříve všechny suroviny tekuté, pak sypké, pokud se těsto lepí, přisypala jsem hladkou mouku, na vále jsem také podsypala hladkou moukou. Na plechu jsem nechala kynout 30 minut, potřela jsem vajíčkem a sypala dýní a solí. Pekla jsem na 180 stupňů asi tak 20 minut.
Detail bulky
XXX
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
15. 4. 2010, 12:34
super
Pipotka
(upraveno)
12. 4. 2010, 9:00
Vypadají suprově
Handulka0
(upraveno)
12. 4. 2010, 8:53
Boňule
(upraveno)
11. 4. 2010, 11:15
Úžasné, jak jste docílila toho dokonalého tvaru?
Jita K.
(upraveno)
11. 4. 2010, 14:08
@Boňule
Tak nevím, zda dokonalý tvar , ale v ruce jsem dělala bochánky a pak mám raznici na kaiserky, tou sem naznačila ty vějířky.